Deadpool 3: Ο σκηνοθέτης του "Logan" λέει "τσιλάρετε" για την επιστροφή του Wolverine

Η αντίδραση του James Mangold που ήθελε να καθησυχάσει τους fans
28 Σεπτεμβρίου 2022 20:47
Deadpool 3: Ο σκηνοθέτης του "Logan" λέει "τσιλάρετε" για την επιστροφή του Wolverine

Ακόμη να γίνει πλήρως αντιληπτή η ανακοίνωση της επιστροφής του Wolverine του Hugh Jackman στο Deadpool 3, πλάι στον Ryan Reynolds, καθώς ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους fans του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 

Πριν μερικές ώρες μέσα από τα social των δυο ηθοποιών κυκλοφόρησε και ένα "επεξηγηματικό" βίντεο για την επιστροφή του Hugh Jackman στον εμβληματικό ρόλο, ύστερα από τα γεγονότα του "Logan". Σε αυτό εν ολίγοις είπανε πως "δεν αγγίζουν το Logan" και πως είναι μια ξεχωριστή οντότητα. 

Θέλοντας να αστειευτεί με την ανακοίνωση της Marvel Studios, ο σκηνοθέτης της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας, James Mangold, απάντησε σε όλο αυτό με ένα gif που απεικόνιζε μια σκηνή που ο κλώνος του Wolverine σφάζει τον Wolverine στην ταινία. 

Μόνο που το αστείο του Mangold δεν το εξέλαβαν πολύ όπως ήθελε αλλά ως μπηχτή προς τη Marvel Studios. Έτσι αναγκάστηκε λίγη ώρα μετά να ξεκαθαρίσει τον σκοπό του tweet του και να πει εν ολίγοις σε όλους να... "τσιλάρουν": 

"Ω Θεε μου! Τσιλάρετε όλοι. Έκανα πλάκα! Όλα καλά! Το LOGAN θα είναι πάντα στη θέση του. Είτε είναι Multiverse ή prequel, είτε με ταξίδι στο χρόνο, canon ή μη-canon ή ακόμη και χωρίς καμία λογική, ανυπομονώ να δω την τρέλα που ετοιμάζουν οι φίλοι μου, Ryan Reynolds και Hugh Jackman. 

Όπως γίνεται αντιληπτό το concept του Multiverse στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, της δίνει τον χώρο να ελιχθεί πλέον έτσι, συστήνοντας ΄μια διαφορετική βερσιόν ενός πασίγνωστου χαρακτήρα (ονομάζονται variants στο lore του MCU), χωρίς να επηρεάζεται η ιστορία αυτού που ήδη γνωρίζατε. Όπως έγινε για παράδειγμα με τον Loki στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus, τον Mr. Fantastic του John Krasinski και τον Professor X του Patrick Stewart στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.