Deadpool 3: Ryan Reynolds και Hugh Jackman εξηγούν τι παίζει με τον Wolverine του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αγγίζουν τον Logan και την κληρονομιά του
28 Σεπτεμβρίου 2022 17:07
Deadpool 3: Ryan Reynolds και Hugh Jackman εξηγούν τι παίζει με τον Wolverine του MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση της επιστροφής του Wolverine του Hugh Jackman για το Deadpool 3, μαζί με τον Ryan Reynolds φυσικά ως "Merc with a Mouth", όλοι αναρωτιόντουσαν πώς γίνεται αυτό. 

Στο χαρακτηριστικό χιουμοριστικό ύφος του Reynolds και της προηγούμενης ανακοίνωσης ήρθε μια νέα από τα social media του Χιου Τζάκμαν και του Ράιαν Ρέινολντς. Σε αυτή εξηγούν μερικά πράγματα σχετικά με το timeline των γεγονότων, εάν ο Logan είναι canon και διάφορα τέτοια. Σε αυτά τα ερωτήματα απαντούν ξεκάθαρα καθώς ο Reynolds αναφέρει ξεκάθαρα για το πως ο Wolverine είναι ζωντανός μετά τα γεγονότα του Wolverine: 

Το Logan λαμβάνει χώρα το 2029. Ένα εντελώς ξεχωριστό πράγμα. Ο Logan πέθανε στο "Logan". Δεν το αγγίζουμε εκείνο. 

Και πάνω που αρχίζει να εξηγεί την σύνοψη της ιστορίας και το τι θα συμβεί στο Deadpool 3, το βίντεο παίρνει μια ξεκαρδιστικά τρολαρίστικη τροπή, όπως θα διαπιστώσετε.

Δείτε το "επεξηγηματικό" βίντεο με τους Reynolds και Jackman: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Πάνω που εξηγούν το σενάριο του Deadpool 3 ο ήχος κόβει και παίζει το κομμάτι "Wake me Up Before you Go-Go" των Wham!. Προφανώς η Marvel Studios δεν θέλει να πειράξει καν το αριστουργηματικό φινάλε του "Logan", επομένως το Multiverse θα δώσει λογικά μια εξήγηση στην επιστροφή του Wolverine. Όπως φαίνεται ο Hugh Jackman θα υποδυθεί έναν διαφορετικό variant του Wolverine, καθώς αυτό του "Logan" θα είναι νεκρός. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.