Blonde: Διαθέσιμη η πολύ σκληρή ταινία για τη ζωή της Μέριλιν Μονρό στο ελληνικό Netflix

Θα μπορείτε να την απολαύσετε από σήμερα
28 Σεπτεμβρίου 2022 13:24
Blonde: Διαθέσιμη η πολύ σκληρή ταινία για τη ζωή της Μέριλιν Μονρό στο ελληνικό Netflix

Μόλις έγινε διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix η πολύ σκληρή ταινία -όπως λένε πολλοί- Blonde ή στα ελληνικά Η Ξανθιά. Πρόκειται για το νέο φιλμ που θα παρουσιάσει διάφορες πτυχές της ζωή της θρυλικής Marilyn Monroe (Μέριλιν Μονρό) και η Ana De Armas είναι πρωταγωνίστρια εδώ, σε ένα ρόλο που όλοι μιλούν γι’ αυτόν.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Παρακολουθήστε γνωστές και άγνωστες πτυχές σε αυτήν την ευρηματική ταινία από τον σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, η οποία εξερευνά την περίπλοκη ζωή του χολιγουντιανού θρύλου Μέριλιν Μονρό.

Ο Andrew Doninic, γνωστός και ως ο σκηνοθέτης του "Assassination of Jesse James" βασίζει την ιστορία του στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, το οποίο μπλέκει ιστορικά γεγονότα με φανταστικά, για να πλάσει την άλλη πλευρά του μύθου της Μέριλιν Μονρόε. Το Blonde θα είναι η πρώτη αυστηρώς ακατάλληλη ταινία του Netflix με την ηλικιακή ταξινόμηση NC-17.

Blonde: Η Ana de Armas επισκέφτηκε τον τάφο της Marilyn Monroe για έναν περίεργο λόγο  

Μαζί με την Ana De Armas πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Caspar Phillipson, Toby Huss, Sara Paxton, Xavier Samuel και Scoot McNairy.

Η πιο πρόσφατη ταινία της Ana de Armas ήταν στο "The Gray Man" επίσης του Netflix, καθώς και στα "No Time To Die" και 'Deep Water'. Αναμένεται να την δούμε κιόλας στο "Ballerina" το spinoff φιλμ του John Wick franchise.

Η ταινία «Η ΞΑΝΘΙΑ» είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer παρακάτω.