Smile: Το καλύτερο promo ταινίας που έχετε δει - Θα σας σηκωθεί η τρίχα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το πήγε σε άλλο level η Paramount Pictures
28 Σεπτεμβρίου 2022 11:35
Smile: Το καλύτερο promo ταινίας που έχετε δει - Θα σας σηκωθεί η τρίχα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το Smile είναι η νέα ταινία τρόμου της Paramount Pictures, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αύριο στη Χώρα μας και τώρα, η εταιρία παραγωγής πήγε μία διαφήμιση σε «άλλο level». Συγκεκριμένα, η Paramount είπε να διαφημίσει το νέο φιλμ με ένα πολύ ιδιαίτερο -και ανατριχιαστικό θα έλεγε κανείς τρόπο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες κάποιοι τηλεθεατές της Αμερικής παρατήρησαν κάτι πολύ ανησυχητικό να συμβαίνει στην τηλεόραση. Και αυτό γιατί διάφοροι άνθρωποι εμφανίστηκαν σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε live εκπομπές, με ένα απίστευτα ανατριχιαστικό χαμόγελο.

Αυτά τα τρομακτικά άτομα φαίνεται πως ήταν διάφοροι ηθοποιοί που εμφανίζονταν σε  ζωντανές εκπομπές και χαμογελούσαν επίμονα στο φακό, χωρίς να μιλούν ή να κουνιούνται. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω:

Αν και είναι πάρα πολύ ανατριχιαστικό αν το καλοσκεφτείτε, η Paramount πήγε τη διαφήμιση σε άλλο επίπεδο.

Πρωταγωνίστρια αυτού του εφιαλτικού φιλμ είναι η Sosie Bacon, που θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη με τα χαμόγελα πολλών, που σίγουρα θα παγώσουν το αίμα των θεατών, αφού υπόσχεται αρκετά jumpscares. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Parker Finn, ενώ εκτός από την Bacon πρωταγωνιστούν και οι Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey και Judy Reyes.

Η σύνοψη του "Smile":

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Το Smile (Χαμογέλα) θα προβάλλεται από τις 29 Σεπτεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.