Black Adam: Ο Dwayne Johnson παλεύει με όλη την Justice Society στο νέο trailer

Στις 20 Οκτωβρίου αλλάζει η ιεραρχία της δύναμης στο σύμπαν της DC
27 Σεπτεμβρίου 2022 14:52
Black Adam: Ο Dwayne Johnson παλεύει με όλη την Justice Society στο νέο trailer

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα του Black Adam με τον Dwayne Johnson, που αποτελεί την επόμενη μεγάλη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, για αυτό και τελευταία τα trailers και τα τηλεοπτικά spot πέφτουν βροχή. 

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ που δημοσιεύτηκε από το @DCFIlmNewsMedia, ο "The Rock" μάχεται εναντίον όλη της Justice Society σε νέα πλάνα που εντυπωσιάζουν. 

Δείτε το νέο trailer/promo του Black Adam: 

Η υπόθεση του Black Adam: 

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.