Η νέα "Χιονάτη" της Disney φοβόταν την... Χιονάτη - Η εξομολόγηση της Rachel Zegler

H 21χρονη σταρ αποκαλύπτει τη δυσκολία που αντιμετώπιζε στη παιδική ηλικία της
27 Σεπτεμβρίου 2022 14:25
Η νέα "Χιονάτη" της Disney φοβόταν την... Χιονάτη - Η εξομολόγηση της Rachel Zegler

Η Rachel Zegler πρόκειται να ενσαρκώσει την Χιονάτη (Snow White) στην ομώνυμη live-action ταινία remake του κλασικού φιλμ κινουμένων σχεδίων της Disney, "H Χιονάτη και οι 7 Νάνοι", που θα βγει το 2024. Φαίνεται όμως πως η 21χρονη σταρ της Disney φοβόταν στην παιδική της ηλικία τον... ίδιο ρόλο που θα υποδυόταν πολλά χρόνια μετά. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Entertainment Weekly, η Zegler αποκάλυψε την φοβία που είχε με το καρτούν της Χιονάτης. Εκεί που θα περίμενε κανείς η νέα live-action πριγκίπισσα της Disney να έχει όμορφες αναμνήσεις από την κλασική ταινία συμβαίνει το αντίθετο. 

Αυτά εξομολογήθηκε στο EW: 

Φοβόμουν το αυθεντικό καρτούν. Νομίζω ότι το είδα μια φορά και μετά δεν το ξαναέπιασα ποτέ. Μιλάω πολύ σοβαρά, το είδα μια φορά, και μετά πήγα σε εκείνο το "τρενάκι" της DisneyWorld, που λέγεται "Οι τρομακτικές περιπέτειες της Χιονάτης", δεν ακούγεται σαν κάτι που θα άρεσε σε ένα μικρό παιδί, το φοβήθηκα και δεν είδα ποτέ ξανά τη Χιονάτη. Έτσι, την είδα για πρώτη φορά μετά από 16, 17 χρόνια, όταν έκανα αυτή την ταινία.

Στην ταινία "Η Χιονάτη", εκτός της Zegler στον ομώνυμο ρόλο, η Gal Gadot (Wonder Woman) θα υποδυθεί την κακιά Μάγισσα, ο Andrew Burnap (The Inheritance), θα παίξει ως Jonathan, ενώ ο Martin Klebba, γνωστός για τον ρόλο του στο Pirates of the Caribbean, θα παίξει τον ρόλο του νάνου Grumpy. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Marc Webb, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα The Amazing Spider-Man 1&2, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Greta Gerwig (Lady Bird) και Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train).

Η επίσημη πλοκή της νέας ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά πιθανότατα θα ακολουθήσει τα ίδια γεγονότα από την αρχική ταινία της Disney, προσφέροντας ωστόσο μια πιο σύγχρονη χροιά στον μύθο. Η πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, με τίτλο Snow White and the Seven Dwarfs (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι), παραμένει μια ταινία ορόσημο για τον τεράστιο κατάλογο της Disney.

Το Snow White θα βγει στις αίθουσες εντός του 2024.