Werewolf by Night: Θα εμφανιστεί ο νέος Blade στην πρώτη horror ταινία του MCU;

Υπονοεί κάτι ο δημιουργός και σκηνοθέτης, Michael Giacchino;
27 Σεπτεμβρίου 2022 00:17
Werewolf by Night: Θα εμφανιστεί ο νέος Blade στην πρώτη horror ταινία του MCU;

Μακράν ένα από τα πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα projects της Marvel Studios θα είναι το Werewolf By Night, η ταινία που έκανε την έκπληξη στο D23 Expo όπου αποκαλύφθηκε με ένα πρώτο trailer, το οποίο ουσιαστικά επιβεβαίωνε ότι πρόκειται για την πρώτη κανονική -και αιματηρή- ταινία τρόμου του MCU. Μια ταινία που θα αποτίνει φόρο τιμής στις old-school ασπρόμαυρες ταινίες του horror genre. 

Δημιουργός και σκηνοθέτης αυτού του ιδιαίτερου "Marvel Studios Special Presentation" είναι ο συνθέτης Michael Giacchino που εδώ πραγματοποιεί το ντεμπούτο σε αυτό το πόστο. Σε μια συνέντευξή του στο One Take News, ο Giacchino ερωτήθηκε για τα πιθανά cameos που μπορεί να υπάρχουν στην ταινία του και φυσικά το όνομα του Blade ήρθε πρώτο στη λίστα. 

Ο Giacchino μιλώντας με τον κλασικό PR τρόπο της Marvel ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την εμφάνιση του Mahershala Ali ως Blade στο "Werewolf by Night": 

Ξέρετε κάτι, οι φήμες είναι εξωφρενικά ανακριβείς θα έλεγα... στο 99,9% των περιπτώσεων. Το θέμα με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι όλα θα συνδέονται μεταξύ τους. Για ΚΑΘΕ πράγμα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε συνδεδεμένοι, αλλά δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να πω απροκάλυπτα ότι συνδεόμαστε. Ξέρετε, κάθε άλλη σειρά το έχει κάνει αυτό και το έχουν κάνει εξαιρετικά και σκέφτηκα "ξέρετε κάτι;", όταν ήμουν παιδί, έπαιρνα ένα κόμικ από το ράφι και το συγκεκριμένο τεύχος του Werewolf By Night δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν της Marvel. Τι κακό έχει αυτό; Δεν πειράζει!

Ανέφερε επίσης τις επιρροές του για αυτή την ιδιαίτερη δημιουργία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με πρώτη και καλύτερη του "The Twilight Zone". 

Στο Werewolf By Bight πρωταγωνιστεί ο Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Babel, Coco) στο ρόλο του Jack Russel ή αλλιώς του Werewolf by Night της Marvel και συμπρωταγωνιστεί η Laura Donnelly (Outlander) στο ρόλο της Elsa Bloodstone.

Το Werewolf By Night θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου αποκλειστικά από το Disney Plus.