Νέες φωτογραφίες από το Black Panther: Wakanda Forever με Namor και Shuri

Ακόμη να δούμε το νέο trailer που προβλήθηκε στο D23 Expo...
26 Σεπτεμβρίου 2022 22:48
Νέες φωτογραφίες από το Black Panther: Wakanda Forever με Namor και Shuri

Την ώρα που η πρεμιέρα του Black Panther 2 πλησιάζει και οι Marvel fans περιμένουν να δουν το νέο trailer που προβλήθηκε εν μέσω του D23 Expo, κυκλοφόρησε νέο υλικό. Μέσα από το περιοδικό Empire συγκεκριμένα όπου δημοσίευσε αυτές τις ημέρες τρεις νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από το Black Panther: Wakanda Forever

Σε αυτές βλέπουμε πιο κοντά από ποτέ τον Namor του Tenoch Huerta, ο οποίος επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι μεταλλαγμένος (mutant) όπως και η Ms. Marvel στο MCU, όντας έτσι ο δεύτερος που γνωρίζουμε μέχρι τώρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Οι άλλες δύο εικόνες εστιάζουν στην βασίλισσα Ramonda της Angela Bassett και την πριγκίπισσα Shuri της Letitia Wright. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Στο Black Panther: Wakanda Forever των Marvel Studios, η βασίλισσα Στο Black Panther των Marvel Studios: Wakanda Forever, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M'Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T'Challa. Καθώς οι Γουακαντιανοί προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita N'yongo) και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda. 

Συστηθείτε επίσης στον Tenoch Huerta ως Namor, βασιλιά ενός απόκρυφου έθνους της θάλασσας, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.