Ο Matt Dillon στην Ελλάδα για τα γυρίσματα νέας ταινίας (ΦΩΤΟ)

Ο Fernando Trueba, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του Belle Epoque επιστρέφει με νέα ταινία
26 Σεπτεμβρίου 2022 17:10
Ο Matt Dillon στην Ελλάδα για τα γυρίσματα νέας ταινίας (ΦΩΤΟ)

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ματ Ντίλον βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μιας νέας μεγάλης ισπανικής παραγωγής ταινίας, που όπως λένε τα τοπικά μέσα έχει χολιγουντιανές προδιαγραφές. Tον Dillon θα τον γνωρίζετε από τις ταινίες "Crash" και "The House that Jack Built" αλλά και τη σειρά "Wayward Pines". 

Πρόκειται για το "Haunted Heart" που σκηνοθετεί ο Fernando Trueba, βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας για το "Belle Epoque" του 1994. Tα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στο Τρίκερι και στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής, ενώ θα γυριστεί και στις Κόττες στο Δήμο Νότιο Πηλίου για τους επόμενους δύο μήνες. 

Στην ταινία μαζί με τον Matt Dillon πρωταγωνιστούν και οι Aida Folch και Juan Pablo Urrego. 

Χάρη στο tax rebate του έως 40% που προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση πολλές παραγωγές έχουν προτιμήσει τον τελευταίο χρόνο τη χώρα μας, όπως το Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2, The Expendables 4, The Bricklayer, Tin Soldier και The Enforcer. Στην παραγωγή συμμετέχει και η ελληνική εταιρία BLONDE που είναι γνωστή για τη σειρά "Έτερος Εγώ" της Cosmote TV και το "Tehran' της Apple TV+. 

Το Newspaper.gr δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σημείο των γυρισμάτων στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Η σύνοψή της έχει ως εξής: 

Το Haunted Heart ακολουθεί την Άλεξ καθώς βρίσκει δουλειά σε ένα εστιατόριο ως νέα σερβιτόρα. Παρά το γεγονός ότι κερδίζει γρήγορα την καρδιά του Ενρίκο, ερωτεύεται τον διευθυντή του εστιατορίου Μαξ, αλλά ο Ενρίκο αρχίζει να αποκαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ.