Knives Out 2: Δείτε μια σκηνή από το ελληνικό "Glass Onion" που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

O Daniel Craig επιστρέφει για να λύσει έναν φόνο επί ελληνικού εδάφους
25 Σεπτεμβρίου 2022 12:51
Knives Out 2: Δείτε μια σκηνή από το ελληνικό "Glass Onion" που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του TUDUM event του Netflix αποκαλύφθηκε ένα αποκλειστικό κλιπ από το πολυαναμενόμενο Knives Out 2, που γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα. 

Το βίντεο προλογίζει ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Rian Johnson, ο οποίος υπενθυμίζει τα λόγια του Benoit Blanc: "Όταν τελειώνει το παιχνίδι, αρχίζει το μυστήριο". Φυσικά, ο Daniel Craig επιστρέφει στο ρόλο του πανέξυπνου ντετέκτιβ για να λύσει ένα μυστήριο επί ελληνικού εδάφους.

Στη σκηνή που θα δείτε παρακάτω ο μεγιστάνας Miles Bron προσκαλεί μερικούς γνωστούς, φίλους και celebrities στο ιδιωτικό του νησί, στέλνοντάς τους ένα παζλ. Όταν το λύνουν, διαβάζουν την πρόσκληση και μαθαίνουν ότι πρέπει να λύσουν τον φόνο του. 

Δείτε τη σκηνή από το Glass Onion: A Knives Out Mystery: 

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2) θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.