Πρώτη ματιά στο Extraction 2 και τις ακραίες σκηνές δράσης του!

Ο Chris Hemsworth μάς πάει μία βόλτα από τα παρασκήνια
25 Σεπτεμβρίου 2022 11:48
Πρώτη ματιά στο Extraction 2 και τις ακραίες σκηνές δράσης του!

Το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη ματιά στο Extraction 2 με τον Chris Hemsworth, το οποίο αναμένεται να κάνει πλέον πρεμιέρα μέσα στο 2023. Η υπηρεσία μάς λέει ότι το sequel θα έχει ακραίες σκηνές δράσης και γι’ αυτό το λόγο μάς πηγαίνει μία «βόλτα» στα παρασκήνια της ταινίας, που έρχεται φυσικά σε σκηνοθεσία του Sam Hargrave.

Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix:

Ο Chris Hemsworth και ο σκηνοθέτης Sam Hargrave επιστρέφουν με το "Extraction 2", όπου οι επικίνδυνες σκηνές είναι το ίδιο συναρπαστικές με τις προσπάθειες που γίνονται στα παρασκήνια για τα γυρίσματά τους.

Έχοντας μετά βίας επιβιώσει από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Tyler Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος με μία ακόμα φονική αποστολή: να σώσει την κακοποιημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατείται.

Ο Hemsworth ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η AGBO των Joe Russo & Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, ενώ συμπρωταγωνιστούν και οι Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Παραγωγοί εδώ είναι οι Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall Sam Hargrave, Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το Extraction 2 θα έρθει στο Netflix μέσα στο 2023. Δείτε το πρώτο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.