Η Storm Reid του Euphoria θα «κυνηγήσει» την Καλόγρια στο The Nun 2

Προχωράει κανονικά το project
24 Σεπτεμβρίου 2022 19:33
Η Storm Reid του Euphoria θα «κυνηγήσει» την Καλόγρια στο The Nun 2

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αφορά το The Nun 2 και το cast του. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή ως η αδερφή της Zendaya στο Euphoria, υπέγραψε για να βρίσκεται στο “Η Καλόγρια 2”. Προς το παρόν πληροφορίες για το ρόλο που θα παίξει εκείνη δεν έγιναν γνωστές.

Διαβάστε τη σύνοψη παρακάτω:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Το σύμπαν του Conjuring, λοιπόν, πρόκειται να επεκταθεί κι άλλο, μιας και το The Nun 2 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά από την Warner Bros. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί, πως πρώτη φορά ακούσαμε κάτι για το The Nun 2 το 2019, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα τότε.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Michael Chaves των The Curse of La Llorona και The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Nun 2, ενώ φυσικά, η Bonnie Aarons θα επιστρέψει και αυτή στο ρόλο της Valak. Το σενάριο θα γράψει η Akela Cooper του Malignant.

Το 2018 που έκανε πρεμιέρα η 1η ταινία στους κινηματογράφους, είχε καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από $365 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε η συνέχεια ήταν σχεδόν σίγουρη.

Το The Nun 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου του 2023.

Tags: