Το “Βλέπω το Θάνατό σου” επιστρέφει με 6η ταινία από τους σκηνοθέτες του “Freaks”

Προχωράει το project της New Line Cinema
24 Σεπτεμβρίου 2022 18:06
Το “Βλέπω το Θάνατό σου” επιστρέφει με 6η ταινία από τους σκηνοθέτες του “Freaks”

Γνωρίζουμε από το 2019 ότι η New Line ετοιμάζει το Final Destination 6 ή αλλιώς “Βλέπω το Θάνατό σου” και μόλις έγινε γνωστό ότι αυτό το project προχωράει κανονικά. Και αυτό γιατί μάθαμε ότι οι σκηνοθέτες του Freaks, Zach Lipovsky και Adam B. Stein θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία του reboot του franchise.

Οι δυο τους λοιπόν θα καθίσουν στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ οι Guy Busick και Lori Evans Taylor του Ready Or Not θα γράψουν το σενάριο. Προς το παρόν οι πλοκή, οι πρωταγωνιστές και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Final Destination 6 παραμένουν άγνωστες.

Για να σας θυμίσουμε το concept των Final Destination, αυτό περιλάμβανε μια παρέα εφήβων, όπου ένας εξ' αυτών έβλεπε οράματα για το πως θα πεθάνει ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάφορα αποκρουστικά ατυχήματα. Έτσι, ξεκινούσε μία περιπέτεια της παρέας για να σωθούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά τα ατυχήματα. Στις απέλπιδες προσπάθειές τους όμως να ξεγελάσουν τον Θάνατο, αυτός τους... θέριζε έναν-έναν.

Για την ιστορία, το Final Destination του 2000 κατάφερε να γίνει μια μεγάλη box office επιτυχία συγκεντρώνοντας $112 εκατομμύρια με ένα budget μόλις $23 εκατομμυρίων. Στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που ακολούθησαν μέχρι το 2011 και το Final Destination 5, το franchise απέφερε πάνω από $700 εκατομμύρια για την New Line.