Η νέα ταινία Cloverfield έρχεται και μόλις βρήκε τον σκηνοθέτη της

Με τον Babak Anvari στη σκηνοθεσία
24 Σεπτεμβρίου 2022 17:16
Η νέα ταινία Cloverfield έρχεται και μόλις βρήκε τον σκηνοθέτη της

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount Pictures μόλις βρήκε το σκηνοθέτη του νέου Cloverfield, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία του J.J. Abrams.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι έρχεται η νέα ταινία Cloverfield και τώρα μάθαμε ποιος θα την σκηνοθετήσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Deadline, ο Babak Anvari θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και τον Joe Barton στο σενάριο. Μάλιστα, η εταιρία παραγωγής Bad Robot, του J.J. Abrams θα αναλάβει την παραγωγή, μαζί με τους Hannah Minghella and Jon Cohen. Bryan Burk, Matt Reeves και Drew Goddard.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στο νέο Cloverfield, ενώ παράλληλα λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, όπως παραδείγματος χάρη η πλοκή. Επίσης, παραμένει άγνωστο αν αυτό το νέο φιλμ θα συνδέεται κάπως με τις άλλες ταινίες του franchise.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2008, εκτός από μία αρκετά μεγάλη επιτυχία στο box office, αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το κοινό.

Η πλοκή της έλεγε τα εξής:

Μια παρέα νεαρών διασκεδάζει κατά τη διάρκεια ενός αποχαιρετιστήριου πάρτι, όταν ξαφνικά ακούγεται ένας τρομακτικός θόρυβος. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι για να δουν τι γίνεται, θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό σουρεαλιστικό θέαμα που θυμίζει εικόνες αποκάλυψης. Η Νέα Υόρκη δέχεται επίθεση από «κάτι» τόσο μεγάλο και ξένο, που ο ανθρώπινος νους είναι αδύνατο να συλλάβει.

Σκηνοθέτης εδώ ήταν ο Matt Reeves, ενώ έπαιζαν οι Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller και Michael Stahl-David.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο φιλμ παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

 

Tags: