O Pierce Brosnan και η απάντησή του για τον νέο James Bond: "Δεν με νοιάζει"

Ένας από τους αγαπημένους 007 που πέρασαν από την οθόνη
23 Σεπτεμβρίου 2022 15:03
O Pierce Brosnan και η απάντησή του για τον νέο James Bond: "Δεν με νοιάζει"

Η επιλογή για τον επόμενο James Bond βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια, τόσο που δεν υπάρχει ακόμη κάποιος επικρατέστερος, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για μια "πλήρης επανεφεύρεση" του χαρακτήρα. 

Ένας από τους πρώην 007 και εκ των πιο λατρεμένων είναι ο Pierce Brosnan, ο οποίος είχε και αυτός μια επιτυχημένη πολυετής θητεία στο ρόλο από το 1995 έως το 2002. Το GQ τον ρώτησε σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος Bond και η απάντηση του πρώην 007 ήταν αφοπλιστική: 

Δεν με νοιάζει. Θα είναι ενδιαφέρον να δω ποιον θα πάρουν, ποιος θα είναι. Όποιος και να είναι του εύχομαι τα καλύτερα. 

Παράδεχτηκε κιόλας ότι έχει δει μόλις δύο ταινίες από την θητεία του Craig και συγκεκριμένα το Skyfall και το πρόσφατο No Time To Die. Τον Brosnan θα τον δούμε στο ρόλο του Dr. Fate στη νέα ταινία της DC, Black Adam, πλάι στον Dwayne Johnson, που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο. 

Για την ιστορία ο Brosnan ήταν ο 5ος ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο του 007 μετά τον Timothy Dalton. Εμφανίστηκε σε τέσσερις ταινίες τα "GoldenEye" (1995), "Tomorrow Never Dies' (1997), "The World is Not Enough' (1999) και "Die Another Day" (2002). 

Ο διάδοχός του, Daniel Craig, ήταν σαφώς πολύ πιο επιτυχημένος και ήταν μια γενικότερο αλλαγή πλεύσης για τον χαρακτήρα. Η θητεία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007 είναι η πιο επιτυχημένη πλέον -και η πιο εμβληματική για πολλούς μετά τον Σον Κόνερι. Ξεκίνησε με το "Casino Royale" του 2006, έπειτα στο "Quantum of Solace" του 2008, στο "Skyfall" του 2012, το "Spectre" του 2015 και ολοκληρώθηκε με το "No Time To Die" του 2021, με τις ταινίες του να έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από $3.1 δισεκατομμύρια στο box office.