Άρεσαν πολύ στον "The Rock" οι κουβάδες ποπ κορν του Black Adam (ΦΩΤΟ)

Και δεν παρέλειψε να το πει στους εκατομμύρια followers του
22 Σεπτεμβρίου 2022 18:32
Άρεσαν πολύ στον "The Rock" οι κουβάδες ποπ κορν του Black Adam (ΦΩΤΟ)

Η πρεμιέρα του Black Adam πλησιάζει και για αυτό τον λόγο η μάρκετινγκ μηχανή της Warner Bros. έχει ανεβάσει στροφές με νέα trailers και αφίσες. Από το κόλπο δε θα μπορούσε να λείπει και ο Dwayne Johnson που φυσικά εκτός από πρωταγωνιστής της νέας ταινίας της DC, τείνει να γίνει και το πρόσωπο του DCEU. 

Κάποιοι fans εντόπισαν στους κινηματογράφους τους συλλεκτικούς "Black Adam" κουβάδες για τα ποπ κορν που θα πωλούνται στις αίθουσες. O "The Rock" ξετρελάθηκε με τον σχεδιασμό τους, αφού είναι ανάγλυφα με διάφορα ιερογλυφικά και τον κεραυνό λογότυπο του αντι-ήρωα της DC και δεν παρέλειψε να τα σχολιάσει μέσα από το Twitter του. 

Χαρακτηριστικά είπε "Δεν περίμενα ποτέ τα ποπ κορν να δείχνουν τόσο cool" ενώ αστειεύτηκε και με τη λεζάντα της ταινίας "The Hierarchy of Power is about to change" με το "Hierarchy of popcorn is about to change" (σ.σ. η ιεραρχία του ποπ κορν πρόκειται να αλλάξει). 

 

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο 'The Rock’ είναι ένας αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών. Τώρα, είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.