Avengers: The Kang Dynasty - Ο σεναριογράφος της ταινίας θέλει τη βοήθειά σας

Ζητάει τη βοήθεια των fans του MCU για να γράψει την πλοκή του
22 Σεπτεμβρίου 2022 17:33
Avengers: The Kang Dynasty - Ο σεναριογράφος της ταινίας θέλει τη βοήθειά σας

Απέχουμε περίπου δύο χρόνια και 7 μήνες μέχρι το Avengers 5 ή Avengers: The Kang Dynasty -όπως τιτλοφορείται επίσημα- να βγει στις αίθουσες και φυσικά υπάρχει μπόλικος χρόνος για τη Marvel Studios ώστε να στήσει ένα crossover γεγονός που όμοιό του το MCU δεν έχει ξαναδεί. 

Τα θεμέλια φαίνεται πως μπήκαν ήδη αφού ο σεναριογράφος της ταινίας Jeff Loveness επιβεβαίωσε έμμεσα πως άρχισε να γράφει το "The Kang Dynasty" με ένα χιουμοριστικό tweet. Σε αυτό ζήτησε τη βοήθεια των fans του MCU για να γράψει την ταινία διερωτώμενος "Πώς γράφεις μια ταινία;". 

Ο Loveness να αναφέρουμε ότι έφερε εις πέρας το σενάριο του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ταινία η οποία φυσικά θα έχει άρρηκτη σύνδεση με το The Kang Dynasty, μιας και εκεί θα επανεμφανιστεί ο νέος μεγάλος κακός του MCU, που τον υποδύεται ο Jonathan Majors. Επίσης έχει διατελέσει σεναριογράφος στην ομάδα του Rick & Morty και κάοποιος του πρότεινε να ακολουθήσει το περίφημο "story circle" μια τεχνική γραφής που ενσωμάτωσε ο Dan Harmon, δημιουργός του σόου. 

Άλλοι του είπανε να ρωτήσει τον Destin Daniel Cretton, σκηνοθέτη της ταινίας ή τον επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige για βοήθεια. 

Και άλλοι τον βοήθησαν να γράψει μια χιουμοριστική εναρκτήρια σκηνή μεταξύ του Mr. Fantastic και του Wolverine: 

 

Το Avengers 5 θα είναι σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το Shang-Chi 2, όντας πλέον γνώριμο πρόσωπο του MCU πίσω από τις κάμερες. 

Το 2025 θα είναι η μεγάλη τους χρονιά καθώς το πρώτο μέρος του φινάλε του Multiverse Saga, με τίτλο Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις 2 Μαίου του 2025, ενώ το δεύτερο μέρος με τίτλο "Avengers: Secret Wars" θα βγει στις 7 Νοεμβρίου του 2025.