Knock at the Cabin: Δείτε το trailer για τη νέα, αρκετά παράξενη, ταινία τρόμου του Shyamalan

Με πρωταγωνιστή τον Dave Bautista και τον Jonathan Groff
22 Σεπτεμβρίου 2022 14:33
Knock at the Cabin: Δείτε το trailer για τη νέα, αρκετά παράξενη, ταινία τρόμου του Shyamalan

"Θα σώσετε την οικογένειά σας ή την ανθρωπότητα;" διερωτάται η νέα ταινία τρόμου του M. Night Shyamalan, με τίτλο "Knock at the Cabin", της οποίας το πρώτο trailer κυκλοφόρησε από την Universal Pictures. Ο σκηνοθέτης των "Split","The Village" και "6η Αίσθηση", επιστρέφει με μια ολόδική του ταινία σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή και ένα παράξενο μεταποκαλυπτικό concept που θυμίζει αρκετά σε ύφος την επιτυχημένη του σειρά "Servant" στο Apple TV. 

Ο Shyamalan κιόλας το παραδέχεται: "Είναι σίγουρα στον ίδιο κύκλο με τα πράγματα που με βλέπετε να κάνω τώρα, ειδικά όπως το Servant, με αυτό το περιορισμένο αλλά και γιγαντιαίο γεγονός που συμβαίνει."

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Dave Bautista (Blade Runner 2049, Dune, Glass Onion: A Knives Out Story) στο ρόλο ενός παράξενου τύπου που εισβάλλει στην καλύβα μιας οικογένειας, μαζί με μερικούς ακόμη -ένας από αυτούς είναι ο Rupert Grint που τον γνωρίζετε ως Ron Weasley από τις ταινίες Harry Potter, αλλά και το "Servant". Εκεί ζητά από την άτυχη οικογένεια του Jonathan Groff (Mindhunter, The Matrix: Resurrections) να κάνει μια μεγάλη θυσία για να...αποφευχθεί η Αποκάλυψη. 

Δείτε το trailer του Knock At the Cabin: 

Το σενάριο της ταινίας Knock at The Cabin βασίζεται στο βιβλίο "The Cabin at The End of The World" του συγγραφέα Paul Tremblay, το οποίο ο μετρ του τρόμου, Stephen King έχει περιγράψει ως "συναρπαστικό, στοχαστικό και υπνωτιστικό". Παίζουν επίσης οι Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old), η πρωτοεμφανιζόμενη νεαρή Kristen Cui, και η Abby Quinn (Little Women, Landline). 

H σύνοψη της ταινίας: 

Ενώ κάνουν διακοπές σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι γονείς της γίνονται όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων που απαιτούν από την οικογένεια να κάνει μια αδιανόητη επιλογή, ούτως ώστε να αποτρέψει την αποκάλυψη. Έχοντας περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι πιστεύει πριν χαθούν όλα.

Το Knock at the Cabin θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2023 στους κινηματογράφους.