Fantastic Four: Βρέθηκαν και οι σεναριογράφοι της reboot ταινίας του MCU

Κανένα νέο όμως ακόμη για το ποιοι θα είναι οι νέοι Fantastic Four
22 Σεπτεμβρίου 2022 00:16
Fantastic Four: Βρέθηκαν και οι σεναριογράφοι της reboot ταινίας του MCU

Στην D23 Expo τα νέα γύρω από το remake των Fantastic Four για το MCU ήταν λιγότερα από όσα περίμεναν οι fans καθώς εκεί απλώς επιβεβαιώθηκε το όνομα του Matt Shakman της σειράς "WandaVision" για τη σκηνοθεσία. 

Τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, μαθαίνουμε και επίσημα ποιοι θα γράψουν το σενάριο του νέου Fantastic Four φιλμ και είναι οι Jeff Kaplan και Ian Springer, οι οποίοι προς το παρόν είναι ανερχόμενοι στο Χόλιγουντ και έχουν υπογράψει αρκετά επεισόδια της σειράς Cobra Kai του Netflix αλλά και την κωμωδία Disaster Wedding για την Warner Bros. 

Πλέον όμως, ο Shakman με τον Kevin Feige της Marvel Studios θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι να βρουν τους ηθοποιούς που θα απαρτίσουν την Πρώτη Οικογένεια της Marvel. 

Πάντως, οι τελευταίες φήμες ανέφεραν τα ονόματα των Penn Badgley (You) και Jodie Comer (Killing Eve) ως τα επικρατέστερα για να παίξουν τους Reed Richards και Sue Storm αντίστοιχα. 

Το Fantastic Four θα είναι άλλωστε η ταινία που θα ξεκινήσει το Phase 6 του MCU, με τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars να αποτελούν το διμερές επικό φινάλε του The Multiverse Saga. 

Η ταινία των Fantastic Four αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.