Beverly Hills Cop 4: Επιστρέφει σύσσωμο το αυθεντικό cast μαζί με τον Eddie Murphy

Στο "Beverly Hills Cop: Axel Foley" δια χειρός Netflix
21 Σεπτεμβρίου 2022 23:33
Beverly Hills Cop 4: Επιστρέφει σύσσωμο το αυθεντικό cast μαζί με τον Eddie Murphy

Σε reunion των ταινιών "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" θα μετατραπεί η 4η ταινία που βρίσκεται στα σκαριά από το Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, εκτός του Eddie Murphy ως Axel Foley φυσικά, θα επιστρέψει σύσσωμο το βασικό cast των παλιών ταινιών.

Έτσι τη μεγάλη τους επιστροφή στο franchise θα κάνουν οι Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser και Bronson Pinchot. Ο Reinhold θα παίξει τον ντετέκτιβ Billy Rosewood, ο Ashton τον Sgt. Taggart, ο Reiser τον παρτενέρ του Axel Foley στο Ντιτρόιτ ονόματι Jeffrey Friedman και ο Pinchot τον αυθάδη πωλητή γκαλερί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Molloy, ενώ το σενάριο ο Will Beall. 

Ωστόσο, θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα στο Beverly Hills Cop 4 όπως οι Taylour Paige (Zola, The Toxic Avenger) και Joseph Gordon-Levitt (Inception, The Dark Knight, Pinocchio). To sequel γυρίζεται αυτόν τον καιρό στην Καλιφόρνια εκεί όπου θα λάβει αποζημίωση μετά φόρων αξίας $15.7 εκατ. στο budget του. Για την ιστορία οι πρώτες τρεις ταινίες "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" του 1984, 1987 και 1994, έχουν αποφέρει μαζί πάνω από $616 εκατ. στο box office παγκοσμίως. 

Αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής: 

Ο Άξελ Φόλεϊ επιστρέφει για άλλη μια φορά στο Μπέβερλι Χιλς, αφού δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό φίλο που τον προειδοποιεί ότι η αποξενωμένη κόρη του, Τζέιν, μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο. Γρήγορα αποκτά νέους εχθρούς καθώς συνεργάζεται με την Τζέιν και τον πρώην της, τον ντετέκτιβ Μπόμπι Τάπια, ο Άξελ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνωμοσία που εκτείνεται ανάμεσα σε θανατηφόρα καρτέλ, μέχρι και την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς. 

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα προβληθεί το Beverly Hills Cop: Axel Foley στο Netflix.