Black Adam: Ο "The Rock" μπορεί να κάνει ότι οι ήρωες δεν μπορούν στο νέο trailer

Μια νέα εποχή στο DC Universe ξεπροβάλλει τον Οκτώβριο στις αίθουσες
21 Σεπτεμβρίου 2022 23:16
Black Adam: Ο "The Rock" μπορεί να κάνει ότι οι ήρωες δεν μπορούν στο νέο trailer

Με αμείωτους ρυθμούς θα συνεχίζεται από εδώ και πέρα η προώθηση του Black Adam της νέας ταινίας της DC Films με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, καθώς μετά τη νέα αφίσα, κυκλοφόρησε και ένα καινούργιο promo/trailer. 

Σε αυτό βλέπουμε πως ο Black Adam του "The Rock" κρύβει μπόλικο σκοτάδι μέσα του καθώς ακούγεται να λέει κάποιος στο voiceover ότι "χάρη σε αυτό το σκοτάδι μπορεί να κάνει ό,τι οι ήρωες δεν μπορούν"

Δείτε το νέο "Darkness" trailer του Black Adam: 

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο 'The Rock’ είναι ένας αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών. Τώρα, είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.