James Bond: Ο νέος 007 θα πρέπει να έχει διάρκεια δεκαετίας

Νέες δηλώσεις από τους παραγωγούς των ταινιών, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson
21 Σεπτεμβρίου 2022 22:16
James Bond: Ο νέος 007 θα πρέπει να έχει διάρκεια δεκαετίας

Ακόμη να βρεθεί ο επόμενος 007 μετά τον Daniel Craig και οι παραγωγοί των James Bond ταινιών δηλώνει ακόμη πως είναι πολύ νωρίς για μια απόφαση. 

Το Variety μίλησε με τους Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, που κρατούν τα κλειδιά του James Bond franchise και την τελική απόφαση στο ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig, ο οποίος αφήνει αναμφίβολα μια μεγάλη κληρονομία. 

Σύμφωνα με τα λόγια τους η τελική επιλογή για τον νέο 007 απέχει περίπου δύο χρόνια ακόμη, αλλά και αυτόν που θα βρούνε θα πρέπει να είναι ένας Bond με... ορίζοντα δεκαετίας: 

Το θέμα είναι ότι απέχει ακόμη περίπου δύο χρόνια η επιλογή του. Και όταν θα κάνουμε cast τον νέο Bond, θα είναι μια δέσμευση για τα επόμενα 10-12 χρόνια. Οπότε θα σκέφτεται "θέλω πραγματικά κάτι τέτοιο;" Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν. Ήταν ήδη αρκετά δύσκολο το να πείσουμε τον Daniel Craig να το κάνει. Και ήταν γύρω στα 30 του τότε! 

Παραδέχονται όπως έκαναν και παλιότερα πως ο Idris Elba -ένα από τα πιο καυτά ονόματα για τον νέο 007- "είναι φοβερός" και πως "λατρεύουν τον Idris", ενώ ο ηθοποιός από την πλευρά του έχει δηλώσει πως δεν βλέπει τον Bond "όταν κοιτιέται στον καθρέφτη". 

O Wilson εξηγεί πως είναι μια τεράστια επένδυση που κάνουν το να αφήσουν στις πλάτες ενός ηθοποιού ένα τόσο μεγάλο franchise. "Πολύς κόσμος νομίζει ότι 'ω ναι θα έχει πλάκα να κάνω μια Bond ταινία' (γελώντας). Ναι...μη νομίζετε ότι είναι έτσι". Και η Broccoli προσθέτει: 

"Με τον Craig είχαμε αυτή τη συζήτηση σε αυτό ακριβώς το τραπέζι ξέρετε για το εάν θα δεχόταν να το κάνει. 'Θα το κάνω" είπε τότε, "Θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού του πράγματος'. Και έζησε για να το μετανιώσει (γελώντας)."

Όσο για το που θα κατευθυνθεί ο νέος James Bond, εκεί ήταν κάπως φειδωλή η Broccoli λέγοντας: 

Θα είναι μια εξέλιξη. Ο Bond εξελίσσεται όπως εξελίσσονται και οι άνδρες. Δεν ξέρω ποιος εξελίσσεται με ταχύτερους ρυθμούς. Ο Craig άνοιξε συναισθηματικά τον Bond. Οι ταινίες της θητείας του ήταν η πρώτη φορά που συνδεθήκαμε σε πιο συναισθηματικό επίπεδο. 

Tags: