Ο Tom Hardy κούφανε τους πάντες, κερδίζοντας τουρνουά jiu-jitsu! (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Αναδείχθηκε ως ο καλύτερος της κατηγορίας του
21 Σεπτεμβρίου 2022 17:11
Ο Tom Hardy κούφανε τους πάντες, κερδίζοντας τουρνουά jiu-jitsu! (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Tom Hardy έχει αναλάβει το ρόλο του «σκληρού τύπου» για ταινίες όπως το The Dark Knight Rises, στο οποίο ενσάρκωσε τον θηριώδη Bane ή για το Warrior του 2011, στο οποίο έπαιζε το ρόλο ενός στρατιωτικού και πρώην αθλητή που προπονείται για να συμμετέχει σε ένα MMA τουρνουά.

Τελικά, ο Hardy δεν είναι σκληρός τύπος μόνο στις ταινίες του, αλλά και στην πραγματική ζωή, όπως μόλις απέδειξε. Συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο εξέπληξε τους πάντες, αφού εμφανίστηκε και μάλιστα κέρδισε τουρνουά πολεμικών τεχνών!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο 45χρόνος συμμετείχε στο 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship που έλαβε χώρα στην πόλη Μίλτον Κέινς της Αγγλίας. Ο Hardy κέρδισε όλους τους αγώνες του και ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας του.

Ο Sean Rosborough, ο οποίος ήταν χορηγός της εκδήλωσης, δήλωσε ότι οι διοργανωτές γνώριζαν μερικές εβδομάδες νωρίτερα ότι ο Hardy θα συμμετείχε, αλλά κράτησαν την εμφάνισή του μυστική. Ο Rosborough τόνισε μάλιστα ότι ο Hardy ήταν πολύ φιλικός και ανοιχτός με τους θαυμαστές που τον πλησίαζαν για φωτογραφίες.

Ομοίως, ένας εκπρόσωπος του τουρνουά χαρακτήρισε τον Hardy ως "πολύ καλό τύπο", προσθέτοντας:

Όλοι τον αναγνώριζαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός και ήταν χαρούμενος που αφιέρωνε χρόνο στον κόσμο για να φωτογραφηθεί μαζί του. Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τον έχουμε να αγωνίζεται στην εκδήλωσή μας.

Το ιστορικό του Tom Hardy με τις πολεμικές τέχνες:

Ο Hardy πιστεύεται ότι ξεκίνησε να προπονείται στο Brazilian jiu-jitsu στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την προαναφερθέντα ταινία του, το Warrior. Όπως φαίνεται αυτό ήταν αρκετό για να μυηθεί στην τέχνη, αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αντίστοιχο τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Hardy, ο οποίος διαθέτει μπλε ζώνη στο Brazilian jiu-jitsu είχε συμμετάσχει και στο REORG Open Jiu-Jitsu Championship που έλαβε χώρα στο Γουλβερχάμπτον του Ηνωμένου Βασιλείου τον Αύγουστο. Πρόκειται για ένα τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για στρατιωτικό προσωπικό, βετεράνους και εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Hardy συνεργάζεται με τον εν λόγω φιλανθρωπικό οργανισμό που διδάσκει jiu-jitsu σε άτομα με σοβαρούς τραυματισμούς ή που πάσχουν από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη.

Δείτε το βίντεο με τον Tom Hardy να κάνει submission τον αντίπαλό του και να νικά το χρυσό στο τουρνουά:

Tags: