Blonde: Η Ana de Armas επισκέφτηκε τον τάφο της Marilyn Monroe για έναν περίεργο λόγο

Για να «ζητήσει άδεια» για να παίξει το ρόλο
21 Σεπτεμβρίου 2022 15:18
Blonde: Η Ana de Armas επισκέφτηκε τον τάφο της Marilyn Monroe για έναν περίεργο λόγο

Το Blonde είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix, το οποίο κέρδισε το κοινό πριν από μερικές ημέρες όταν και πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ έχει η Ana de Armas, η οποία θα υποδυθεί την Marilyn Monroe, σε ένα ρόλο που όλοι μιλούν γι’ αυτόν.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι η de Armas μπήκε τόσο πολύ μέσα στο ρόλο, που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκείνη, μαζί με την παραγωγή έκαναν κάτι ασυνήθιστο.

Όπως λέει το EW, πριν ξεκινήσει η παραγωγή του Blonde, η de Armas άφησε ένα μεγάλο φάκελο(μια επιστολή) στον τάφο της Monroe. Η ηθοποιός δήλωσε ότι μαζί με όλο το crew πήραν μία μεγάλη κάρτα και έγραψαν ένα μήνυμα, που μεταξύ άλλων "ζητούσαν" την άδειά της.

Γράψαμε ένα μήνυμα στην κάρτα και μετά πήγαμε στο νεκροταφείο και το βάλαμε στον τάφο της. “Ζητούσαμε άδεια” κατά κάποιον τρόπο. Όλοι ένιωθαν τεράστια ευθύνη και γνωρίζαμε πολύ καλά την πλευρά της ιστορίας που επρόκειτο να πούμε -την ιστορία της Norma Jeane (Marilyn Monroe). Ποια ήταν στ’ αλήθεια;

Μαζί με την Ana De Armas πρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Caspar Phillipson, Toby Huss, Sara Paxton, Xavier Samuel και Scoot McNairy.

Ο Andrew Doninic, γνωστός και ως ο σκηνοθέτης του "Assassination of Jesse James" βασίζει την ιστορία του στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, το οποίο μπλέκει ιστορικά γεγονότα με φανταστικά, για να πλάσει την άλλη πλευρά του μύθου της Μέριλιν Μονρόε. Το Blonde θα είναι η πρώτη αυστηρώς ακατάλληλη ταινία του Netflix με την ηλικιακή ταξινόμηση NC-17.

Η πιο πρόσφατη ταινία της Ana de Armas ήταν στο "The Gray Man" επίσης του Netflix, καθώς και στα "No Time To Die" και 'Deep Water'. Αναμένεται να την δούμε κιόλας στο "Ballerina" το spinoff φιλμ του John Wick franchise.

Το Blonde θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.