Black Adam: Αποφασισμένος να μοιράσει δικαιοσύνη είναι ο Dwayne Johnson στη νέα αφίσα

Η ιεραρχία της δύναμης στο σύμπαν της DC αλλάζει τον Οκτώβριο
20 Σεπτεμβρίου 2022 19:07
Black Adam: Αποφασισμένος να μοιράσει δικαιοσύνη είναι ο Dwayne Johnson στη νέα αφίσα

Η εποχή των ηρώων έφτασε στο τέλος της" λέει ο Dwayne Johnson στο νέο του tweet για το πολυαναμενόμενο Black Adam, όπου θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του ομώνυμου αντι-ήρωα της DC. 

Μια νέα αφίσα κυκλοφόρησε για την ταινία, καθώς πλέον απομένει ένας μήνας μέχρι την πρεμιέρα και ο "The Rock" δε σταματάει να υπενθυμίζει στους DC fans πως "Μια νέα εποχή στο σύμπαν της DC ξεκινά". Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό θα το μάθουμε στις 20 Οκτωβρίου.

Δείτε τη νέα αφίσα παρακάτω: 

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο 'The Rock’ είναι ένας αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών. Τώρα, είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2022.