Η Kate Winslet επέστρεψε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας ύστερα από τον τραυματισμό της

Ευτυχώς είναι μια χαρά στην υγεία της
19 Σεπτεμβρίου 2022 16:09
Η Kate Winslet επέστρεψε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας ύστερα από τον τραυματισμό της

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι η Kate Winslet μεταφέρθηκε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο, ύστερα από τραυματισμό που είχε στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Lee”, στην Κροατία. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έπεσε ενώ βρισκόταν στη σκηνή και ένας εκπρόσωπός της αναφέρει τα εξής:

Η Kate γλίστρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά όπως απαιτούσε άλλωστε η παραγωγή. Είναι καλά και θα συνεχίσει τα γυρίσματα όπως είχαν προγραμματιστεί αυτή την εβδομάδα.

Πριν λίγα λεπτά μάθαμε ότι μετά από εξετάσεις, η σταρ επέστρεψε στον χώρο διαμονής της. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Winslet έχει υπογράψει στο Lee από το 2015 και σε αυτή την ταινία θα υποδυθεί μία φωτορεπόρτερ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την Lee Miller. Μαζί της παίζουν επίσης και οι Mario Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough και Josh O'Conner.

«Αυτή δεν είναι απολύτως μία βιογραφική ταινία», είπε η Winslet στο Deadline το 2021.

Το να κάνεις μια ιστορία για όλη τη ζωή της Lee, είναι μια σειρά που αξίζει το HBO. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να βρούμε την πιο ενδιαφέρουσα δεκαετία στη ζωή της, αυτή που καθόριζε ποια ήταν και τι έγινε εξαιτίας αυτών που πέρασε. Ήταν η περίοδος 1938-1948 που την οδήγησε στον πόλεμο και στην πιο καθοριστική της περίοδο. Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να γνωρίζουν οι άνθρωποι για την Lee περισσότερο από πολλά άλλα μέρη της ζωής της.

Για περισσότερα σχετικά με το Lee παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: