Το Searching 2 έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας!

Θα δείτε νέους χαρακτήρες
18 Σεπτεμβρίου 2022 15:50
Το Searching 2 έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας!

Η Sony Pictures ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το sequel του πολύ επιτυχημένου φιλμ, Searching. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η εταιρία ετοιμάζει εδώ και πολλούς μήνες τη συνέχεια, η οποία θα ακούει στο όνομα “Missing” και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Πρωταγωνιστές εδώ θα είναι οι Storm Reid και Nia Long, ενώ πλάι τους θα παίξουν και οι Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney, Megan Suri και Tim Griffin.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές πέρυσι, η συνέχεια θα περιλαμβάνει μια τελείως διαφορετική ιστορία και νέους χαρακτήρες και θα ξετυλίγεται μέσα από τις οθόνες των πρωταγωνιστών. Ένα “Screelife” θρίλερ δηλαδή. Οι Will Merrick και Nick Johnson γράφουν επίσης το σενάριο, βασισμένο σε μια ιστορία των Sev Ohanian και Chaganty.

Ωστόσο, ο Aneesh Chaganty που ήταν ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας θα έχει το ρόλο του παραγωγού εδώ, μαζί με τους Sev Ohanian, Natalie Qasabian, Adam Sidman και Timur Bekmambetov.

Στο πρωτότυπο Searching είδαμε τον John Cho ως ένα πατέρα που "εισβάλλει" στον υπολογιστή της κόρης του όταν αυτή εξαφανίζεται μυστηριωδώς και προσπαθεί να την εντοπίσει.

Επιπροσθέτως, η Sony ετοιμάζει ακόμη μία ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη επίσημη ονομασία και την αποκαλεί “True Haunting Movie”.  Αυτό το φιλμ έρχεται από την Screen Gems και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου 2023. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι ένα υπερφυσικό horror που θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.