Καθυστερούν δύο ταινίες του Sony's Spider-Man Universe

Αλλαγή στο πρόγραμμα των spinoffs του Spider-Man με τα Kraven the Hunter και Madame Web
17 Σεπτεμβρίου 2022 11:21
Καθυστερούν δύο ταινίες του Sony's Spider-Man Universe

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις της Sony Pictures όπου καθυστέρησαν ταινίες αλλά και ανακοινώθηκαν (όπως το νέο Karate Kid), μερικές αφορούσαν το δικό της Spider-Man σύμπαν και τις spinoff ταινίες του. 

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν επίσημα ότι καθυστερούν οι δυο επόμενες ταινίες του Sony's Spider-Man Universe. Πρώτα το Kraven The Hunter με τον Aaron-Taylor Johnson, που από τις 13 Ιανουαρίου 2023 μετακινείται 10 μήνες αργότερα στις 6 Οκτωβρίου 2023 και έπειτα το Madame Web που από τις 6 Οκτωβρίου, πλέον αναμένεται για τις 16 Φεβρουαρίου 2024

Επίσης μια ακόμη ατιτλοφόρητη Marvel ταινία της Sony μεταφέρθηκε από τον Ιούλιο του 2024 και θα έρθει νωρίτερα στις 6 Ιουνίου του 2024. 

Πρακτικά αυτό για τις παραπάνω ταινίες είναι θετικό μιας και θα έχουν παραπάνω χρόνο στο post-production και ειδικά μετά την κατά γενική ομολογία κακή υποδοχή που είχε το Morbius, θα λειτουργήσει υπερ της Sony Pictures το να ανασυνταχθεί. 

Το cast του Madame Web θα απαρτίζεται και από τους Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon, The Social Network), Emma Roberts (American Horror Story: Apocalypse), Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria) και Adam Scott (Severance, Parks and Recreation).