Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Έρχεται και επίσημα ταινία για την περίφημη δίκη!

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους…ηθοποιούς!
16 Σεπτεμβρίου 2022 22:59
Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Έρχεται και επίσημα ταινία για την περίφημη δίκη!

Ναι, καλά διαβάσατε! Χρειάστηκαν μόλις μερικοί μήνες, αλλά και επίσημα η πολυσυζητημένη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ γίνεται ταινία!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Hot Take: The Depp/Heard Trial, αποκλειστικά μέσα από τη δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία Tubi. Η ταινία θα ακολουθεί την γεμάτη περιπέτειες σχέση του πασίγνωστου ζευγαριού του Hollywood, τόσο εντός όσο και εκτός του δικαστηρίου. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer και Fernando Szew, με το σενάριο να είναι γραμμένο από τον Guy Nicolucci (The Daily Show).

Ο ηθοποιός που θα παίξει τον Τζόνι Ντεπ

Το ρόλο του Τζόνι Ντεπ, πρωταγωνιστή πασίγνωστων ταινιών όπως τα Οι πειρατές της Καραϊβικής, Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας και Ο Ψαλιδοχέρης, έχει αναλάβει ο Μαρκ Χάπκα.

Ο Χάπκα έχει παίξει σε ταινίες όπως τα Parallels (2015) και 23 Βlast (2013)

Η ηθοποιός που θα παίξει την Άμπερ Χερντ

Το ρόλο της πρώην γυναίκας του Τζόνι Ντεπ, της Άμπερ Χερντ, η οποία είναι γνωστή για ταινίες όπως τα Aquaman, Zombieland και Drive Angry, θα αναλάβει η Μέγκαν Ντέιβις.

H Ντέιβις είναι γνωστή για σειρές όπως τα For Nothing, American Horror Story, ενώ θα συμμετέχει και στο επερχόμενο θρίλερ Alone in the Dark.


Για την ιστορία, η δίκη για δυσφήμιση του Ντεπ και της Χερντ τράβηξε πάνω της τα βλέμματα από τον Απρίλιο, με την ετυμηγορία να έρχεται την 1η Ιουνίου. Αναλυτικότερα, οι ένορκοι έκριναν ότι η Χερντ είχε δυσφημίσει τον Ντεπ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ συγχρόνως και μία δήλωση που έκανε ο Ντεπ κρίθηκε ως δυσφημιστική. Στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Χερντ έλαβε 2 εκατομμύρια δολάρια.