Leonardo DiCaprio σε Timothée Chalamet: "Όχι σκληρές ουσίες και όχι στις ταινίες με σούπερ ήρωες"

Η συμβουλή καριέρας που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε στον ανερχόμενο σταρ
15 Σεπτεμβρίου 2022 18:54
Leonardo DiCaprio σε Timothée Chalamet: "Όχι σκληρές ουσίες και όχι στις ταινίες με σούπερ ήρωες"

Ο Timothée Chalamet είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα ονόματα του Χόλιγουντ που έχει αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε arthouse και σινεφίλ ταινίες, όπως το "Call Me By Your Name" αλλά και να σηκώσει στις πλάτες του blockbuster ταινίες, όπως το "Dune" του Denis Villeneuve. 

Η δημοφιλία του όμως έχει εκτοξευθεί και αποτελεί ένα πασίγνωστο όνομα ειδικά στις νεαρές ηλικίες, ενώ έχει κάνει και δυνατές φιλίες εντός των τειχών του Χόλιγουντ. Μια από αυτές είναι με τον βρβαευμένο με Όσκαρ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. 

Χάρη σε μια συνέντευξή του στο Vogue, O Chalamet αποκάλυψε μια ιστορία μεταξύ των δύο και συγκεκριμένα από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Ήταν το 2018 όταν ο DiCaprio συνάντησε τον νεαρό -τότε μόλις 23 χρονών- Chalamet και του έδωσε μια συμβουλή που θα του μείνει για πάντα. 

Κυριολεκτικά σε μια στιγμή που ο DiCaprio του έδινε τη σκυτάλη, ο "Timmy" κληροδότησε τον κανόνα καριέρας του:

"Όχι σκληρές ουσίες και όχι ταινίες με σούπερ ήρωες".

Εάν θα κρατήσει αυτή τη συμβουλή σαν φυλαχτό μένει να φανεί, ωστόσο ο DiCaprio είναι αρκετά επιλεκτικός στους ρόλους που αναλαμβάνει και όντας "παιδί" του Scorsese, είναι λογικό να μην το δούμε ποτέ σε μια ταινία της Marvel για παράδειγμα. 

Ο Leonardo DiCaprio θα εμφανιστεί στο The Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese που αναμένεται εντός του 2023, ενώ ο Chalamet παίζει στο επερχόμενο φεστιβαλικό "Bones & All" του Luca Guadagnino, στην ταινία "Wonka" αλλά θα τον δούμε και στο "Dune: Part 2" τον Νοέμβριο του 2023.