Τομ Κρουζ: Έκανε έκπληξη σε μερικούς fans ενώ γύριζε stunts για το Mission Impossible 7

Χαλαρός και χαμογελαστός όπως πάντα
15 Σεπτεμβρίου 2022 15:21
Τομ Κρουζ: Έκανε έκπληξη σε μερικούς fans ενώ γύριζε stunts για το Mission Impossible 7

Ο Τομ Κρουζ διατηρεί το χαμόγελο και την λάμψη του Χολιγουντιανού αστέρα ακόμη και όταν "σπάει" χαρακτήρα από τα γυρίσματα των ταινιών του για να χαιρετήσει τους fans του. 

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του The Northern Echo, ο 60χρονος Cruise, εξέπληξε ένα ζευγάρι θαυμαστών του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mission Impossible 7 (ή αλλιώς "Dead Reckoning Part 1").

To ζευγάρι έβγαζε βόλτα το σκύλο του στη Lake District της Βόρειας Αγγλίας, όταν πολλά ελικόπτερα διέκοψαν την ήρεμη βόλτα τους. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε στο μέσο ότι ο Cruise έκανε τα δικά του ακροβατικά, πέφτοντας αρκετές φορές με αλεξίπτωτο πλαγιάς από το ελικόπτερο, ενώ ένα άλλο κινηματογραφούσε την κάθοδό του. Περίμεναν μαζί με μερικούς άλλους θεατές για να συναντήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και πόζαρε με ευχαρίστηση για μια φωτογραφία, πριν πετάξει με αλεξίπτωτο από το βουνό πίσω στη βάση της παραγωγής.

Φαίνεται πως όσο μεγαλώνει ο Tom Cruise έχει αγκαλιάσει πλήρως τον παράτολμο χαρακτήρα του κατασκόπου Ethan Hunt και οι Επικίνδυνες Αποστολές έχουν γίνει μέρος της δημόσιας περσόνας του. Μόνο αυτός θα μπορούσε να χαιρετήσει με χάρη τους θεατές και τους fans του, εν μέσω γυρισμάτων επικίνδυνων stunts, και να αποχωρήσει με αλεξίπτωτο. Θύμισε άλλωστε το βίντεο πρόλογο που γύρισε για χάρη της πρεμιέρας του πρώτου trailer του Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1: 

Λίγα λόγια για τα Mission Impossible 7 & 8

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.