Ταινία Gran Turismo: Πρωταγωνιστής θα είναι ο David Harbour του Stranger Things

Ναι, ο Jim Hopper θα παίξει στην ταινία και μάθαμε περισσότερα για την πλοκή της
14 Σεπτεμβρίου 2022 21:03
Ταινία Gran Turismo: Πρωταγωνιστής θα είναι ο David Harbour του Stranger Things

H επερχόμενη live-action ταινία Gran Turismo, που εμπνέεται από το ομώνυμο διάσημο racing παιχνίδι του PlayStation, βρήκε τον αστέρα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, ο David Harbour θα είναι ο πρωταγωνιστής του "Gran Turismo" σε παραγωγή των Sony Pictures και PlayStation Productions. 

Πράγματι, ο σταρ του "Stranger Things" του Netflix που όλοι γνωρίσαμε ως Jim Hopper θα...ζεστάνει τις μηχανές του για την κινηματογραφική μεταφορά θα είναι σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, γνωστού για τα "District 9" και "Elysium", σε σενάριο των Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard).  

Λέγεται πως η ταινία θα βασίζεται σε πραγματική ιστορία, που περιγράφεται ως την απόλυτη πραγματοποίηση του ονείρου ενός εφήβου, που πως παίκτης του παιχνιδιού Gran Turismo, κερδίζει μια σειρά αγώνων της Nissan και γίνεται κανονικός επαγγελματίας οδηγός. Ο Harbour θα υποδυθεί τον παλαίμαχο οδηγό που θα του μάθει όλα τα μυστικά για να εκπληρώσει το όνειρό του. 

Παραγωγός στην ταινία είναι και ο δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi. 

Η PlayStation Productions έχει πάρει φόρα με το να ετοιμάζει τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές βασισμένες από τα πιο διάσημα franchise παιχνιδιών της. Μετά το Uncharted έρχονται, η τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, η σειρά "Twisted Metal" στο Peacock, καθώς και η ταινία του Ghost of Tsushima

Η ταινία Gran Turismo, σύμφωνα με το πλάνο της Sony, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου 2023.