Ο Brendan Fraser πετάει ατάκα για την ακύρωση της Batgirl (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την αποθέωση που γνώρισε για το The Whale, ο γνωστός ηθοποιός αστειεύτηκε με το φιάσκο της ταινίας
13 Σεπτεμβρίου 2022 19:20
Ο Brendan Fraser πετάει ατάκα για την ακύρωση της Batgirl (ΒΙΝΤΕΟ)

Με χιουμοριστικό τρόπο θέλησε να αντιμετωπίσει δημόσια την ακύρωση της Batgirl, ο Brendan Fraser που συμμετείχε στην ταινία της DC Films

Ο 53χρονος ηθοποιός που πραγματοποιεί το μεγάλο comeback της καριέρας του με τον ρόλο του στην ταινία 'The Whale" πέταξε μια χιουμοριστική ατάκα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του, αναφερόμενος στο φιάσκο του Batgirl. 

Στο απόσπασμα που δημοσίευσε το DC Daily στο Twitter βλέπουμε τον σεναριογράφο του The Wahle, Samuel D. Hunter να μιλάει για τα επερχόμενο projects που έχει στον ορίζοντα. Όταν έρχεται η σειρά του πρώην αστέρα της "Μούμιας" ρίχνει την εξής ατάκα: Έχω το Batgirl...Ωχ!", κοιτώντας στην κάμερα με χαμένο βλέμμα, μέχρι που δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και ξεσπάει σε γέλια. 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Για την ιστορία ο Fraser υποδύθηκε τον μεγάλο κακό της ταινίας ονόματι Firefly. Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl της Leslie Grace θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara.

Παράλληλα σε άλλη σειρά του σύμπαντος της DC ο Fraser παίζει τον Robotman στο Doom Patrol. 

Tο σενάριο της ταινίας είχε γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Είναι πλέον γνωστό ότι εξαιτίας της ακύρωσης, το Batgirl δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας -κι ας κόστισε πάνω από $90 εκατομμύρια, καθώς απαγορεύεται να βγάλει κέρδος η Warner Bros. Discovery ύστερα από την απόφαση να την απορροφήσει για να γλιτώσει φόρους. 

Τον Fraser θα τον δούμε ξανά στο πολυαναμενόμενο Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία Martin Scorsese

Πέραν του ότι θα κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Venice Film Festival 2022, δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει το The Whale στις αίθουσες.