Δείτε τo πανέμορφo συλλεκτικό box set του Top Gun: Maverick (ΦΩΤΟ)

Για τους συλλέκτες
13 Σεπτεμβρίου 2022 14:21
Δείτε τo πανέμορφo συλλεκτικό box set του Top Gun: Maverick (ΦΩΤΟ)

Το Top Gun: Maverick γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία με 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, ενώ το ίδιο περίφημα τα πηγαίνει και σε VOD μορφή, όπου είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες εβδομάδες. Τώρα, η Paramount Home Entertainment ανακοίνωσε ένα συλλεκτικό box set για το Top Gun, που «κλείνει το ματάκι» σε όλους τους fans.

Το 4K set “Superfan Collection” περιλαμβάνει δύο SteelBook με 4K Ultra HD και Blu-ray δισκάκι του Top Gun: Maverick και του Top Gun του 1986, καθώς και ψηφιακά αντίγραφα των ταινιών, αλλά και τα Top Gun: Maverick dog tags, μαγνητάκια, δερμάτινο μπρελόκ, σουβέρ και κάποιες φωτογραφίες.

Επίσης, μέσα στους δίσκους θα βρείτε και επιπρόσθετο υλικό όπως μερικά ντοκιμαντέρ από τη δημιουργία των δύο ταινιών, μουσικά βίντεο, ένα 45λεπτο “Masterclass” βίντεο από τον Tom Cruise από το Φεστιβάλ Καννών 2022 και άλλα.

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Την άποψή μας για το Top Gun: Maverick, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε  πατώντας εδώ

Η τιμή του box set δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.