Που είναι το Deadpool 3; Οι Marvel fans αντιδρούν που έλειψε από την D23 Expo

Το Twitter πήρε φωτιά με τα μηνύματα των fans
12 Σεπτεμβρίου 2022 20:24
Που είναι το Deadpool 3; Οι Marvel fans αντιδρούν που έλειψε από την D23 Expo

Πέρα από το ότι ο Ryan Reynolds έκανε tease πως ξεκίνησε και πάλι εντατικές προπονήσεις, κλείνοντας το μάτι στους Marvel fans πως προετοιμάζεται για το Deadpool 3, δεν είχαμε νέα για την ταινία. Υπήρχε μια γενικότερη εντύπωση ότι στο πλαίσιο του μεγάλου panel της D23 Expo, η Marvel Studios θα έδινε νέες πληροφορίες για το sequel, αλλά άφησε τους fans στα κρύα του λουτρού. 

Καμία ανακοίνωση δεν έγινε σχετικά με το Deadpool 3 και οι Marvel fans αναστατώθηκαν αντιδρώντας με διάφορα memes στο Twitter για την έλλειψη νέων.

Δείτε μερικά από τα tweets που ξεχώρισαν: 

Το ότι μια τέτοια ανακοίνωση έλειπε ίσως να είναι δείγμα μιας πιο συγκρατημένης Marvel Studios, στην μετά-Endgame και μετά-πανδημίας εποχή, καθώς το κλίμα και η βιομηχανία έχει αλλάξει πρόσωπο και επομένως, να μην ανοίγεται όσον αφορά το μέλλον του MCU, όπως παλιότερα. 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Πρόσφατα, ο mastermind του MCU, Kevin Feige, δήλωσε ότι το threequel θα έχει τεράστια κλίμακα και θα αλλάξει τα δεδομένα, όπως έγινε με το Avengers: Infinity War. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το Deadpool 3.