Υπάρχουν ή όχι οι Avengers πλέον στο MCU; Ο Kevin Feige απάντησε στο μεγάλο ερώτημα

Ο επικεφαλής της Marvel Studios έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το status quo
12 Σεπτεμβρίου 2022 19:35
Υπάρχουν ή όχι οι Avengers πλέον στο MCU; Ο Kevin Feige απάντησε στο μεγάλο ερώτημα

Όλον αυτόν τον καιρό που το MCU ξεδιπλώνει το Phase 4 και οδεύουμε πλέον στο Phase 5 και Phase 6, οι αναφορές στους Avengers και τι κάνουν στον μετά-Endgame κόσμο ήταν λιγοστές. Όλοι αναρωτιόντουσαν εάν υπάρχουν ακόμη ως ομάδα και ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios, έλυσε την απορία στο πλαίσιο της D23 Expo

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του γεμάτου αστέρες cast της ταινίας "Thunderbolts", o Feige έκανε μια ξεκάθαρη αναφορά στους Earth's Mightiest Heroes λέγοντας ότι οι Avengers δεν υφίστανται την δεδομένη στιγμή στο MCU: 

Ξέρετε πως πρέπει αν έχει υπόψιν ένα πράγμα για το Captain America 4, πως αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν κόσμο χωρίς τους Avengers. O Sam Wilson είναι ο "Cap" σε μια στιγμή που δεν υπάρχει η οργάνωση των Avengers. 

Αν και θέλησε να καθησυχάσει το κοινό της D23 λέγοντας ότι θα υπάρξει μια ένωση υπερηρώων στο Thunderbolts -αν και όχι του επιπέδου των Avengers: 

"Αλλά επειδή δεν υπάρχει οργάνωση των Εκδικητών δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ομάδα υπερηρώων στο MCU. Όχι μια ομάδα, ίσως, όπως οι Εκδικητές, αλλά υπάρχει μια ομάδα και ονομάζεται Thunderbolts".

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε από την ανακοίνωση του προγράμματος του Phase 6 του MCU ότι οι Avengers θα...επανενωθούν, επομένως είναι θέμα χρόνου να δούμε ξανά την οργάνωσή τους να ακμάζει. Το 2025 θα είναι η μεγάλη τους χρονιά καθώς το πρώτο μέρος του φινάλε του Multiverse Saga, με τίτλο Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις 2 Μαίου του 2025, ενώ το δεύτερο μέρος με τίτλο "Avengers: Secret Wars" θα βγει στις 7 Νοεμβρίου του 2025. 

Το Thunderbolts αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024 και το Captain America: New World Order στις 3 Μαΐου του 2024.