Captain America 4: Με μια αναπάντεχη επιστροφή το επίσημο cast του "New World Order" (ΦΩΤΟ)

Ένας κακός από το The Incredible Hulk ετοιμάζεται για μεγάλο comeback!
12 Σεπτεμβρίου 2022 18:46
Captain America 4: Με μια αναπάντεχη επιστροφή το επίσημο cast του "New World Order" (ΦΩΤΟ)

Το cast του Captain America 4 ή "Captain America: New World Order" όπως τιτλοφορείται επισήμως εδώ και μερικό καιρό, ανακοινώθηκε εν μέσω του ειδικού panel της Marvel Studios στο D23 Expo

Εκτός κάποιων αναμενόμενων ονομάτων υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη ανάμεσά τους, καθώς πρόκειται για μια επιστροφή από το μακρινό παρελθόν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Και αυτό διότι ο Tim Blake Nelson (Watchmen HBO, Ballad of Buster Scruggs) ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στο MCU για το "New World Order" στο ρόλο του "The Leader", ο οποίος είχε γίνει tease στο The Incredible Hulk του 2008. Στο σημείο εκείνο ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios επιβεβαίωσε πως θα είναι ο μεγάλος κακός της ταινίας, απέναντι στον νέο "Cap" του Anthony Mackie. 

 

Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνεται και η Shira Haas, που έγινε γνωστή από τη σειρά "Unorthodox" του Netflix και θα υποδυθεί την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero, ονόματι Sabra. 

Τα νέα ονόματα του cast συμπληρώνουν πρόσωπο που επιστρέφουν από τη σειρά "The Falcon and The Winter Soldier" και είναι οι: Anhtony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley και ο Danny Ramirez ως ο νέος Flacon. 

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση του cast στο D23 Expo: 

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.