The Ring: Η Sadako επιστρέφει με νέα ταινία και το νέο βίντεο είναι ανατριχιαστικό

Θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στην Ιαπωνία
12 Σεπτεμβρίου 2022 18:36
The Ring: Η Sadako επιστρέφει με νέα ταινία και το νέο βίντεο είναι ανατριχιαστικό

Γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό ότι ετοιμάζεται μία νέα ταινία που θα βασίζεται στο σύμπαν του “The Ring”, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με την ονομασία Sadako DX. Ναι, η Sadako επιστρέφει με ένα νέο horror ιαπωνικό φιλμ και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο, που προμοτάρει την ταινία.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για ένα διαφημιστικό βίντεο της ταινίας που κυκλοφόρησε μέσα από το επίσημο Twitter account της. Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει την Sadako, η οποία κάθεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που φωτίζεται μόνο με δύο κεριά και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το φιλμ είναι σε σκηνοθεσία Hisashi Kimura και πρωταγωνιστεί εδώ η Fūka Koshiba ως Fuka Ichijo, μία φοιτήτρια με 200 IQ που προσπαθεί να ξετυλίξει την κατάρα της Sadako. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Yūya Takahashi των Lupin the IIIrd: Fujiko Mine’s Lie και Kamen Rider Ex-Aid.

Η σύνοψη αναφέρει τα εξής:

“Η κατάρα έχει μεταλλαχθεί, εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα μέσω του διαδικτύου και απομένουν μόνο λίγες ώρες για να λύσει το παζλ η δύσπιστη Ayaka”

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο trailer της ταινίας που είχε κυκλοφορήσει πριν αρκετό καιρό. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα κάνει πρεμιέρα στα μέρη μας, όμως στην Ιαπωνία θα παίξει στις 28 Οκτωβρίου.