Harrison Ford: “Το Indiana Jones 5 θα σας πάρει τα μυαλά”

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το επερχόμενο φιλμ
12 Σεπτεμβρίου 2022 12:14
Harrison Ford: “Το Indiana Jones 5 θα σας πάρει τα μυαλά”

Κατά τη διάρκεια του D23 expo, η Lucasfilm μοιράστηκε τα πρώτα πλάνα του Indiana Jones 5 για όλους τους παρευρισκόμενους του event. Παρόλο που αυτά τα πλάνα δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα ακόμα, ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.

Στη σκηνή του D23 expo ανέβηκε ο Harrison Ford και δήλωσε τα εξής:

Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτές τις ταινίες μία τόσο απίστευτη εμπειρία για όλους μας. Είμαι πολύ περήφανος που το λέω, αλλά το νέο φιλμ είναι φανταστικό.

Επίσης, ο 80χρονος πλέον ηθοποιός είπε ότι αυτή η σειρά έχει αγαπηθεί και είναι γνωστή για τα στοιχεία φαντασίας και μυστηρίου που διαθέτει και πρόσθεσε: Έχουμε μία πραγματικά υπέροχη ιστορία σε αυτή την ταινία και γενικά είναι μία ταινία που θα σας πάρει μυαλά!

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Ο ηθοποιός είπε επίσης τα καλύτερα και για την Waller-Bridge και εκείνη ανταπέδωσε λέγοντας «πέρασα απίστευτα όταν έκανα αυτή την ταινία».

Το Indiana Jones 5 δε θα έρθει σε σκηνοθεσία του Steven Spielberg, αλλά με τον σκηνοθέτη των Logan και Walk the Line, James Mangold, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.