Hocus Pocus 2: Οι θρυλικές μάγισσες θα κάνουν σύντομα τα μαγικά τους στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μερικές ημέρες η μεγάλη πρεμιέρα
11 Σεπτεμβρίου 2022 15:18
Hocus Pocus 2: Οι θρυλικές μάγισσες θα κάνουν σύντομα τα μαγικά τους στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του Hocus Pocus 2, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus σε μερικές ημέρες. Οι τρείς μάγισσες Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy επιστρέφουν στο sequel μετά από πολλά χρόνια αναμονής, σε ένα “spooky” φιλμ λίγο πριν το Halloween.

Σύμφωνα με την υπόθεση έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που άναψε κανείς τη Μαύρη Φλόγα και ανέστησε τις μάγισσες του 17ου αιώνα, οι οποίες τώρα διψούν για εκδίκηση. Τώρα είναι στα χέρια τριών μαθητών λυκείου να σταματήσουν τις λυσσαλέες μάγισσες από το να σπείρουν τον όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει η παραμονή του All Hallow. Το Hocus Pocus 2 έρχεται σε σενάριο της Jen D'Angelo (Workaholics) και σε σκηνοθεσία της Anne Fletcher (Dumplin').

Στο cast βρίσκονται και οι Hannah Waddingham (Ted Lasso, Game of Thrones), Tony Hale (Veep, Arrested Development), Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson και Nina Kitchen. Επίσης ο Doug Jones επιστρέφει από την αυθεντική ταινία για να υποδυθεί τον Billy Butcherson.

Το Hocus Pocus 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.