Thunderbolts: Αυτό είναι το λαμπρό cast της Suicide Squad ταινίας του MCU (ΦΩΤΟ)

Bucky, Yelena, US Agent και άλλοι ζόρικοι χαρακτήρες της Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους
11 Σεπτεμβρίου 2022 00:02
Thunderbolts: Αυτό είναι το λαμπρό cast της Suicide Squad ταινίας του MCU (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του ειδικού πάνελ της Marvel Studios στην φετινή D23 Expo αποκαλύφθηκε το επικό cast της ταινίας Thunderbolts, κοινώς του "Suicide Squad φιλμ του MCU". 

Με κάθε επισημότητα, επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, η ομάδα των ζόρικων Thunderbolts θα αποτελείται από την Yelena Belova της Florence Pugh, τον Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan, τον US Agent aka John Walker του Wyatt Russell, την Taskmaster της Olga Kurylenko, τον Red Guardian του David Harbour, την La Contessa "Valentina" Allegra της Julia Louis-Dreyfous και την Ghost της Hannah John-Kamen. 

Δείτε τις φωτογραφίες των Thunderbolts: 

Όλοι οι προαναφερθέντες ηθοποιοί πλην της Pugh ήταν στη σκηνή, καθώς αυτόν τον καιρό γυρίζει το Dune Part 2. Αυτό το δυνατό team-up ηρώων και αντι-ηρώων του MCU ξεκίνησε να στήνεται από το φινάλε του The Falcon and the Winter Soldier και συνεχίστηκε στην post-credits σκηνή του "Black Widow", ενώ αποτελεί μια ταινία του Phase 5 του MCU. Τη σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Jake Schreier, σε σενάριο του Eric Pearson. 

Το Thunderbolts αναμένεται στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.