Η live-action ταινία της Χιονάτη απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να φτάσει στις οθόνες σας
10 Σεπτεμβρίου 2022 14:32
Η live-action ταινία της Χιονάτη απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Disney ετοιμάζει την live-action ταινία του Snow White (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι) και πλέον η εταιρία αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας της. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή μέχρι να φτάσει στις οθόνες σας, καθώς το φιλμ έχει παράθυρο κυκλοφορίας το 2024. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από το D23 expo που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Rachel Zegler, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα στο West Side Story, θα υποδυθεί την Χιονάτη, ενώ πλάι της θα παίξει και η Gal Gadot (Wonder Woman), στο ρόλο της Κακιάς Βασίλισσας.

Ο Andrew Burnap (The Inheritance), θα βρίσκεται στο φιλμ και θα παίξει έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Jonathan, ενώ ο Martin Klebba, γνωστός για τον ρόλο του στο Pirates of the Caribbean, θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία ως Grumpy. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Marc Webb, ο οποίος είχε καθίσει στο παρελθόν στη σκηνοθετική καρέκλα του The Amazing Spider-Man, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Gerwig (Lady Bird) και Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train).

Ο Marc Webb είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής για την Zegler:

Οι απίστευτες φωνητικές ικανότητες της Rachel είναι απλά ένα δείγμα των ταλέντων της. Η δυναμικότητα, η εξυπνάδα και η αισιοδοξία της θα γίνουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της χαράς που δίνει αυτό το κλασικό παραμύθι της Disney.

Η επίσημη πλοκή της νέας ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά πιθανότατα θα ακολουθήσει τα ίδια γεγονότα από την αρχική ταινία της Disney, αλλά θα προσφέρει ένα πιο σύγχρονο τόνο. Η πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, με τίτλο Snow White and the Seven Dwarfs (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι), παραμένει μια ταινία ορόσημο για τον τεράστιο κατάλογο της Disney.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: