Έρχεται το Inside Out 2 από την Pixar με πολλά νέα συναισθήματα

Με δύο ελλείψεις στο voice cast του sequel
10 Σεπτεμβρίου 2022 11:47
Έρχεται το Inside Out 2 από την Pixar με πολλά νέα συναισθήματα

Η Pixar ανακοίνωσε πως επιστρέφει στον κόσμο του "Τα Μυαλά Που Κουβαλάς" για το sequel του. Εν μέσω της D23 Expo, οι Disney και Pixar επιβεβαίωσαν πως το Inside Out 2 έρχεται και θα ακολουθήσει την Riley όσο μεγαλώνει στην εφηβεία.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η κατάσταση θα φέρει ένα σωρό περίπλοκα και νέα συναισθήματα στην έφηβη Riley, καθώς μεγαλώνει σε αυτή την παράξενη εποχή και εμείς ως θεατές θα βουτήξουμε για ακόμη μια φορά στο μυαλό που κουβαλάει. 

Στη σκηνή του D23 Expo βρέθηκε η Amy Poehler που θα επιστρέψει ως Joy (Χαρά), όχι όμως και οι Bill Hader και Mindy Kaling, οι οποίοι δε θα δανείσουν τις φωνές τους στους Fear και Disgust. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Kesley Mann του Monster University, με την Meg LeFauve που έγραψε και το σενάριο της πρώτης ταινίας. 

Η πρωτότυπη ταινία έφερε πάνω από $858 εκατομμύρια στο box office σπάζοντας τα ταμεία. Τη σκηνοθεσία του Inside Out είχε αναλάβει ο Pete Docter -που αργότερα μας χάρισε και το "Soul", που πλέον αποτελεί τον Chief Creative Officer (επικεφαλής δημιουργικού) της Pixar. 

Το Inside Out 2 αναμένεται το καλοκαίρι του 2024 στους κινηματογράφους.