Νέος τίτλος για το The Lion King 2 και παράθυρο κυκλοφορίας

Απευθείας από την D23 Expo
10 Σεπτεμβρίου 2022 09:50
Νέος τίτλος για το The Lion King 2 και παράθυρο κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο της D23 Expo η Disney ανακοίνωσε και επίσημα την live-action συνέχεια του Βασιλιά των Λιονταριών, με τον επίσημο τίτλο "Mufasa: The Lion King" το οποίο θα βγει στις αίθουσες το 2024.

Πρόκειται για την prequel/sequel ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Barry Jenkins, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των "Moonlight" και "If Beale Street Could Talk", η οποία θα εξιστορήσει πως ο πατέρας του Σίμπα, ο Μουφάσα έγινε ο κυρίαρχος και ηγέτης των Pridelands. Τον νεαρό Mufasa θα υποδυθεί ο Aaron Pierre ("The Underground Railroad" και τον "Taka" που αργότερα ονομάστηκε σε Scar, θα τον υποδυθεί ο Kelvin Harrison Jr. ("The Trial of the Chicago 7")

Μάλιστα, προβλήθηκε και ένα teaser του Mufasa: The Lion King για το κοινό της D23, το οποίο μάλλον δε θα δούμε για αρκετό καιρό ακόμα. O Jenkins τόνισε αρκετές φορές στο κοινό της D23 Expo ότι ένιωθε πως ήθελε να κάνει αυτή την ταινία έχοντας δει αμέτρητες φορές την αυθεντική ταινία με τα ανίψια του. 

Το teaser logo του Mufasa: The Lion King

Επίσης ο Barry Jenkins επιβεβαίωσε πως επιστρέφουν οι Billy Eichner και Seth Rogen στους ρόλους των Τιμόν και Πούμπα για το prequel/sequel.

Το Mufasa: The Lion King θα βγει στις αίθουσες εντός του 2024.