Η νέα Μικρή Γοργόνα της Disney αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Η Άριελ της Halle Bailey θέλει να γίνει μέρος του κόσμου μας
10 Σεπτεμβρίου 2022 09:00
Η νέα Μικρή Γοργόνα της Disney αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Η Disney εν μέσω της D23 Expo αποκάλυψε τo πρώτο teaser του remake της Μικρής Γοργόνας με την λατρεμένη Άριελ να την υποδύεται πλέον η Halle Bailey. 

Πρόκειται για την πρώτη ματιά στη live-action βερσιόν της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, που βασίζεται σε μια ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, η οποία αν και πρόκειται για μια παιδική ταινία κατά κόρων, λείπει η λάμψη και το χρώμα του αυθεντικού. Θα την ακούσετε να τραγουδάει όμως το εμβληματικό κομμάτι "Part of Your World", το οποίο έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ και συνθέτης του πρωτότυπου, Alan Menken. 

Δείτε το trailer του The Little Mermaid: 

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Melissa McCarthy ως Ursula, ο Javier Bardem ως Βασιλιάς Τρίτωνας, ο Jonah Hauer-King ως Πρίγκιπας Έρικ, ο Daveed Diggs δανείζει τη φωνή του στον κάβουρα Sebastian, η Awkwafina στην Scuttle και ο Jacob Tremblay στον Flounder. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ Rob Marshall (Chicago, Mary Poppins Returns). Ο Alan Menken όπως προαναφέραμε επιστρέφει για το soundtrack και τα τραγούδια της ταινίας μαζί με τον Lin-Manuel Miranda των "Moana" και "Encanto" για να γράψουν τέσσερα νέα κομμάτια για το remake του The Little Mermaid. 

Η σύνοψη του The Little Mermaid: 

"Η Μικρή Γοργόνα" είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ, λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον τολμηρό πρίγκιπα Έρικ. Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να συναναστρέφονται με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κλείνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει τη ζωή της - και το στέμμα του πατέρα της - σε κίνδυνο.

Το The Little Mermaid θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2023 στους κινηματογράφους.