Black Adam: Στο νέο trailer ο "The Rock" είναι ο σωτήρας και η καταστροφή των πάντων

Τον άλλο μήνα η μεγάλη πρεμιέρα
09 Σεπτεμβρίου 2022 09:48
Black Adam: Στο νέο trailer ο "The Rock" είναι ο σωτήρας και η καταστροφή των πάντων

Απέχουμε μόλις μερικές εβδομάδες από τη μεγάλη πρεμιέρα του Black Adam, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dwayne Johnson που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το δεύτερο επίσημο trailer της ταινίας. Αυτό απαρτίζεται από αρκετά πλάνα που έχουμε δει ήδη στο πρώτο trailer, ωστόσο δε λείπουν και οι νέες σκηνές.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο 'The Rock’ είναι ένας αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών. Τώρα, είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί. Το νέο trailer, βέβαια, έχει μια κρυμμένη ελπίδα, αφήνοντας να εννοηθεί πως εν τέλει ο Black Adam θα σταθεί με το «καλό».

Δείτε το Official Trailer 2 του Black Adam:

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2022. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι σε κάποια streaming υπηρεσία.