Fantastic Four: Φήμη για το ποια ενδέχεται να παίξει την Sue Storm στο MCU

Μετά τον Penn Badgley ως επικρατέστερο για Reed Richards
08 Σεπτεμβρίου 2022 18:49
Fantastic Four: Φήμη για το ποια ενδέχεται να παίξει την Sue Storm στο MCU

Επειδή η D23 Expo κοντεύει και ίσως να επιφυλάσσει η Marvel Studios σχετικές ανακοινώσεις, οι φήμες για το ποιοι θα συμμετέχουν στο remake των Fantastic Four πληθαίνουν. 

Σύμφωνα με τον γνωστό insider και YouTuber, John Campea, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει φωτογραφίες από το Spider-Man: No Way Home μήνες πριν κυκλοφορήσει η ταινία, αποκαλύπτει ποια είναι η φημολογούμενη επικρατέστερη επιλογή για την Sue Storm. 

Σύμφωνα με τον ίδιο έχει ακούσει "ψίθυρους" πως η Jodie Comer των "Killing Eve' και Free Guy είναι η επικρατέστερη για να παίξει την Sue Storm του MCU, πλάι στον επίσης επικρατέστερο Penn Badgley ως Reed Richards. 

"Αυτή θα είναι η δική μας Sue Storm. Και θα την ανακοινώσουν στην D23 Expo" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Campea. Το εάν ισχύει αυτή η φήμη θα το μάθουμε σε μερικά 24 ωρα και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου στο ειδικό panel της Marvel Studios στο πλαίσιο της D23 Expo. 

Το Fantastic Four θα είναι άλλωστε η ταινία που θα ξεκινήσει το Phase 6 του MCU, με τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars να αποτελούν το διμερές επικό φινάλε του The Multiverse Saga

Η ταινία των Fantastic Four αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.