Ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy ήθελε να κάνει τη δική του Hitman ταινία

Μια άγνωστη ιστορία ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας
08 Σεπτεμβρίου 2022 16:12
Ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy ήθελε να κάνει τη δική του Hitman ταινία

Πριν το χαμό των τελευταίων χρόνων, οπού το ένα παιχνίδι μετά το άλλο γίνεται ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ένα από τα αγαπημένα IPs του Hollywood από τον gaming κόσμο ήταν το Hitman, για το οποίο υπήρξαν δύο διαφορετικές ταινίες, το 2007 και το 2015.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, παραλίγο να είχαμε και μια τρίτη Hitman ταινία και μάλιστα δια χειρός James Gunn! Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy ταινιών αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως μόλις μερικές εβδομάδες πριν αναλάβει το project της Marvel είχε κάνει μια πρόταση για ταινία με πρωταγωνιστή τον Agent 47.

Μάλιστα, ο Gunn ανέφερε πως το στούντιο ήθελε πάρα πολύ να τον προσλάβει, ωστόσο ο παραγωγός του project ήταν αυτός που στάθηκε ως εμπόδιο. Αναλυτικότερα, όταν ρωτήθηκε ποιο παιχνίδι θα ήταν ιδανικό για γίνει ταινία, ο σκηνοθέτης έφερε στα φώτα της δημοσιότητας την μέχρι τώρα άγνωστη ιστορία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Εβδομάδες πριν πάρω τους Guardians έκανα πρόταση για μια ταινία HITMAN. Το στούντιο ήθελε πραγματικά να με προσλάβει, αλλά ένας παραγωγός του project διαφωνούσε. Ήμουν στεναχωρημένος τότε, αλλά δόξα το Θεό, γιατί δε θα μπορούσα ποτέ να είχε κάνει το Guardians of the Galaxy αν είχαν πει ναι!

Το πώς θα ήταν άραγε μια ταινία Hitman από τον James Gunn φαίνεται πως μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ. Οι fans, λοιπόν, θα πρέπει να αρκεστούν στις ενσαρκώσεις του χαρακτηριστικού φαλακρού δολοφόνου από τους Timothy Olyphant και Rupert Friend, οι οποίοι είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες Hitman (2007) και Hitman: Agent 47 (2015) αντίστοιχα.