Νέα κομμένη σκηνή του Thor: Love & Thunder με περισσότερο Star Lord (BINTEO)

Λίγες ώρες απομένουν για την διάθεσή του στο Disney+
07 Σεπτεμβρίου 2022 23:28
Νέα κομμένη σκηνή του Thor: Love & Thunder με περισσότερο Star Lord (BINTEO)

Η Marvel Studios συνεχίζει να κυκλοφορεί κομμένες σκηνές του Thor: Love and Thunder και μια ακόμη βρήκε το δρόμο της στο διαδίκτυο, χάρη στο AVClub. Όλα αυτά ενόψει της Disney+ και Blu-Ray/DVD κυκλοφορίας της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Taika Waititi και κατά γενική ομολογία δίχασε τους θεατές.

Σε αυτή τη σκηνή θα δείτε περισσότερο...Star-Lord καθώς ο Chris Pratt μαζί με την Mantis επισκέπτονται τον Thor την ώρα που διαλογίζεται. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σκηνή. 

Να θυμίσουμε ότι η 4η solo ταινία του Thor θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Disney+ ανήμερα της Disney Plus Day. 

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανέρχεται τελικά λίγο πάνω από τα $755 εκατομμύρια δολάρια.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ