Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει πανέτοιμη για το κάλεσμα της Marvel και του MCU

Το έκανε μέχρι και η Megan Thee Stallion γιατί όχι και η πασίγνωστη επιχειρηματίας;
07 Σεπτεμβρίου 2022 22:50
Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει πανέτοιμη για το κάλεσμα της Marvel και του MCU

Είδαμε πρόσφατα την γνωστή ράπερ Megan Thee Stallion να εμφανίζεται στο 3ο επεισόδιο της σειράς She-Hulk: Attorney At Law και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο σύμπαν της Marvel, κάνοντας μέχρι και...twerk. 

Τώρα μια άλλη πασίγνωστη περσόνα, influencer και επιχειρηματίας θέλει να κάνει το ίδιο. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Interview Magazine δήλωσε πανέτοιμη για την Marvel και το MCU. 

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υποδυθεί κάποιον ρόλο, καθώς δάνεισε παλιότερα τη φωνή της σε ένα σκυλάκι από την σειρά κινουμένων σχεδίων, Paw Patrol. Σε εκείνο το σημείο όμως έφερε σαν παράδειγμα τη Marvel Studios

Αν θα υποδυόμουν κάποιον ρόλο; Θα το έκανα αν προέκυπτε κάτι διασκεδαστικό. Ίσως μια ταινία της Marvel, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να το κάνω. Δεν ψάχνω ενεργά, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει".

Για την ιστορία Εκτός από το Paw Patrol, τα credits της Κιμ Καρντάσιαν περιλαμβάνουν το Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) και το Disaster Movie (2008).